2013. december 27., péntek

Die Helene Fischer Show


Gyakorlatilag mindene megvan: hangja, alakja, szépsége, szexepilje, végzettsége, tapasztalata, karizmája, hogy világsztár legyen. És ehhez még nő is, sovány is, szőke is, rácáfol az előítéletekre, esze is van. Nem sok ez egy kicsit és gyanús, hogy a németek vitathatatlanul legjobb exportcikke Helene Fischer énekesnő, aki saját magát többek között úgy exportálja, hogy a Helene Fischer Show-iban a berlini közönség elé hozza egy esztrádműsor keretében, mert leginkább ehhez fogható a műsora, a neki éppen legfontosabb, legkedvesebb és mellesleg rendelkezésre álló előadókat, formációkat, csapatokat, stb. A sztárok, világsztárok pedig jönnek, boldogan jönnek Helenehez, akár egy szám erejéig, vagy hogy együtt énekelhessenek egymással.
Fénykép: Gerade einmal seit einer Woche sind die Tickets für Helene Fischers große Arena-Tournee im Herbst 2014 unter http://bitly.com/farbenspiel-live-2014 erhältlich - und schon sind knapp 100.000 weg.

Aufgrund dieser enormen Nachfrage haben sich Helene Fischer und Veranstalter Semmel Concerts dazu entschieden, in allen Tourneestädten Zusatzkonzerte in den Verkauf zu geben.

Tickets für die Zusatztermine gibt es ab Donnerstag, den 10.10., ab 10 Uhr unter www.eventim.de, für Österreich unter www.oeticket.at und für die Schweiz unter www.ticketcorner.ch sowie an allen bekannten Vorverkaufsstellen.  

Euer Helene Fischer WebteamAz idei december 25-i Helene Fischer Show-ban Howard Carpendale, Peter Kraus, Leona Lewis, Otto Walkes, a Red Army Choir szerepeltek unter anderem, többek között. A Vörös Hadsereg kórusa francia szólistával a Carmina Burana-ból adott elő részleteket hangzásában úgy, hogy a hátamon futkosott a hideg nem a mínuszoktól, hanem a gyönyörűségtől. Ezután még a Sky Fall-ból Helenevel énekeltek duettet. Vörös Hadsereg Kórusa és a Sky Fall, egymás mellé írni is elég érdekes, nemhogy hallgatni. Helene később a Sunrise Boulevard-ral és az Il Divo-val is énekelt közösen dalokat, bevallom hatásosan és szívet melengetően.
Helene itt, Helene ott, Helene mindenütt, amikor egy musical-es betétcsokorban egymás után jöttek a slágerek a Flashdance, A Chorus Line, a Dirty Dancing musicelekből, s amelyekben Helene a nem kevés tánctudását is felvillantotta.
Szó se róla nem semmi, amit Helene Fischer a három órás tömény színpadi jelenlét alatt visz véghez: szólók, duettek, kamarazenélés a vendég énekes társakkal, vendégek bemutatói, meglepetés számai, saját dalainak blokkja, és közben folyamatos párbeszéd a közönséggel. És a közönség örül. Persze, hogy örül, hogyne örülne, amikor egy légtérben lehet nagy kedvencével. A közönségben elérzékenyült, már-már síró arcok, és hatalmas tapsvihar, álló ünneplés, egy egyre felfelé ívelő tetszésnyilvánítás állomásai, a legvégén negyedórás szűnni nem akaró tapssal.
Ez Helene Fischer, aki nem mondja ki, mint Cher tette legutolsó gigakoncertjén a fiatal, az utána jövő, a babérjaira törő sztárlánykáknak, hogy "na, ezt csináljátok utánam, lányok", hanem csak van, koncertezik, egy-két évente csinál új CD-ét, rendszeres szereplője a német médiának, évi egyszer megcsinálja Berlinnek ezt a mammut koncertet Karácsony másnapján, amelyről az egész ország és Eurovisionak köszönhetően Európa szerte beszélnek.
Minek mondana bármit is, hiszen mindjárt jövőre lesz csak harminc, szemtelenül tehetséges és fiatal.















































1 megjegyzés:

  1. Tündéri bályos Hölgy ! Nem értem a magyar MTV1 miért nem tűzi műsorára ??????????? Ha ők ezt a refleksziót egyáltalán elolvassák !!!

    VálaszTörlés