2013. december 21., szombat

Leltár péntekről

Ha választhatnék, mely napról készítenék leltárt, akkor a majd egy órája múlt tegnapot választanám. Volt benne egy igazi gyári leltár, ebből kifolyólag csak egy csonka munkanap, évbúcsúztató Rózsika módra kókuszos, diós süteménnyel, szezámmagos sósrudakkal, dél tájban közös ebéd, kettő felé uzsonna előző napról megmaradt hidegtálas étkekkel, volt sok beszéd, halk szavú és kiabálós, volt rengeteg mosoly és nevetés, volt sok-sok utolsó munkanapi találkozás emberekkel, kollégákkal, akik mára - úgy tűnik -, igencsak a szívemhez nőttek, közülük is egy légtérben való - az átlagosnál több - együttlét Csöpppel.
Nincs ezen mit csűrni-csavarni, de még tovább részletezni sem: sűrű egy nap volt, vegyesen hideg-meleg-forró, barátságosan kellemes, emlékeimben emlékezetes.

2 megjegyzés:

  1. Először is ,nagyon szép lett az új köntösbe bújtatott Ararat. Nekem tetszik. Továbbá jó lett volna még sok ilyen leltár vagy még jobb. Puszi és kellemes ünnepeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És képzeld, a hegy a háttérben tényleg az Ararat, az örmények szent hegye látható, világhírű konyakjuk névadója, és az Eszter töltötte le valahonnan a világhálóról, s az új megjelenést is ő tervezte, kivitelezte, óriási puszi és köszönet érte.

      Törlés