2011. október 26., szerda

Dóri Dublinból

(A Dóri ezt a rövid helyzetjelentést küldte Írországból, amely valóban szűkszavú, de mindemellett sűrítve hozza mindazt, amiben most él, ami foglalkoztatja, ahol van és ami felé halad. És az sem baj, ha közben kicsit elsírja magát, ha mégsem, akkor is közel áll hozzá. Innen meg semmi sem akadályoz meg benne, hogy örüljek annak, hogy megvan, egészséges, kolbásztól bűzlik, amitől már totál elege van, fázik is meg nem, van hol aludnia, eltökélten keresi a munkát, és lesz ez még így se.) 
Mint azt már korábban Anyunak ás Apunak megírtam van állandó lakcímem Írországban. Egy csodálatos helyen, Dublin egyik legelokelobb negyedében Rathgarban. A ház csodás mintha álmaimból lépett volna ki. Az utcában van James Joyce szülőháza így kérdezhetnétek, hogy mi okom van panaszra.( Beside the obvious: I DON'T HAVE A JOB)
Semmi, igazán semmi. A lakás a szuterénben van. Tehát hideg. Nagyon hideg. Két fickóval lakom együtt, akik ugyan nem zavarnak sok vizet. Tényleg nem, mert minden nap kb.10 percet találkozom velük, és ha időnként a WC ülőke nem lenne felhajtva, észre se venném, hogy ott vannak.
A szoba is szép. Csak kicsi. És alacsony. És hideg. És nyirkos. Amitől büdös. És kolbászszagú. Merthogy Moncsival 2 hete kolbászt eszunk.
De nem vagyok elkeseredve.Tényleg nem. Csak néha kiborul a bili. Illetve most először. Amikor itt ülök az internet kávézóban. Ami MELEGEBB, mint a szobám.
De boldog vagyok...:) Igazán...Meg egy kicsit hülye :) de ezt már tudtátok.
Jicsinszky Dóra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése