2016. február 22., hétfő

Panni 60 - köszönet Garai Zsuzsának

"Draga Pannikam!

Nagyon koszonom a meghivast, de csak gondolatban tudok majd veletek lenni.
Nem felejtettem el a szulinapod...Majd kuldok egy elektronikus lapot...
Ez lesz az elso szulinapod, amin a Rita mas formaban lesz veled, de veled lesz o is, meg edesapad is, na meg a sok kulfoldon elo rokonod. Csinaljatok kepeket !!!

Mi ujsag nalatok ? Javul mar az ido? Nemsokara jon a tavasz otthon is.

Nalunk minden valtozatlan. A Flora allas interjukra maszkal kulonbozo allamokba, a Fanni meg Thaifoldon van es a Peti meg GRE-ra keszul, illetve helyettes tanarkodik majd nalunk az iskolakorzetben. Mellette zenelget. Az anyosomeknal sajnos minden valtozatlan.

Nagy ertek a baratsagunk, felbecsulhetetlen ertek, immaron 31 eve. Emlekszem, amikor feljartatok paran a Kazinczyba tanulni. A Flora meg anyuval a hallban jatszott. Sokszor csak ott alldogalt az agyaban es fogta a racsot a cserepkalyha mellett. De regen is volt az, Pannikam. Sok viz lefolyt azota a Dunan... De barmi tortent is, mi meg mindig itt vagyunk egymasnak, ha tavol is fizikailag, de megis nagyon kozel lelkileg meg gondolatilag. Amen.

Megneztuk mi is itt a "Saul fia" cimu remekmuvet. Februar 28.-an lesz az Oscar unnepseg es szerintem ez a film megkapja a dijat. 1982-ben kapta meg utoljara Szabo istvan a "Mefiszto"-ert.

Sokszor csokollak,

Zsuzsa"

Forrás: Garai Zsuzsa válaszlevele Amerikából, 2016. február 19.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése