2016. április 29., péntek

Feri búcsúzik

Kedves Kollégáim Barátaim...

Igyekeztem nem túl érzelgősre fogni a következő sorokat, meg ami fontos, hosszúra sem...

Kezdeném azzal, hogy nagyon szépen köszönöm mindenkinek a támogatását, a segítségét, fordítását..., nagyon nehezen hagylak itt titeket, a logisztikát..., de úgy érzem, hogy szükségem van erre a változásra, és ami fontos, kipróbálni az itt szerzett tudásom egy másik osztályon.

Egy pár mondatban szeretnék név szerint kitérni rátok..., egy kicsit viccesen, mint ahogyan szoktam.

Külön köszönet Bárdos Gábornak, Editnek, Csillának a rengeteg segítségért az elmúlt 9 évben, nagyon sokat köszönhetek nekik... Editnek a sok cigit is, amit a büdös életben nem szándékozom neki visszaadni. Köszönet Panninak, hogy megemlített kétszer is az Araratban. Szilvinek köszönet a rengeteg egy perces kérdéséért. Balázsnak, hogy megtanultam fejből a műszakvezetők telefonszámát..., ja, meg azt, hogy néha haza vitt. Bagdi Franciskának, hogy mindig mosolyog és vidám. Marcinak a nagy arcát és azt, hogy nagyon sokszor megnevettetett. Sipos Istvánnak bíztató szavait és bizalmát. Vásárhelyi Zolinak a vércukrom szinten tartását. Tóth Ildikónak azt, hogy megismerhettem. Jurácsik Petinek a múltkori sörmeghívását. Bóvári Franciskának a nagyon hangos, de kedves hangját. Nagy Angélának sok mindent nem köszönhetek..., de igen, lehozatta velem a székét, és megtaníttatta velem, hogy "Behelter".

A targoncásoknak Pistinek, Gábornak, Ákosnak, Sanyinak, Ferinek "izé", hogy sokszor nem azt csinálták, amire kértem őket.

A diákoknak azt, hogy mindig megvicceltem őket, és nem sértődtek meg.

Nagyon remélem, mint projektes, így is fogjátok támogatni a munkám a Jövőre nézve.

Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek a segítségét az elmúlt években, hónapokban, napokban..., nagyszerű kollégáim vagytok.

Hanzsek Ferenc

Elhangzott Feri búcsúztatóján a Galambdúcban
2016. április 28-án, csütörtökön

Közzétéve Feri engedélyével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése